Liposculptura este in topul preferintelor, cand vine vorba de operatii estetice

Statisticile arata faptul ca de la an tot mai multe femei apeleaza la interventiile estetice. Iata ca si barbatii au prins curaj si se adreseaza medicilor. Implanturile mamare, rinoplastia dar si liposculptura sunt cel mai solicitate interventii. Medicul specialist in chirurgie estetica Nemer Kamal ne-a vorbit despre liposculptura sau liposuctie.

Domnule doctor, incep cu intrebarea banala, ce este liposuctia sau liposculptura?

Nemer Kamal: Prefer sa o numesc liposculptura sau remodelare corporala si reprezinta interventia chirurgicala prin care extragem excesul de grasime din anumite regiuni ale corpului ce conduce la rezultate spectaculoase de reshaping in cel mai scurt timp posibil.

Cine poate beneficia de aceasta interventie, de la ce varsta se poate face si pe ce zone ale corpului se poate interveni?

Nemer Kamal: De aceasta interventie pot beneficia pacientii care au peste 18 ani si vizeaza zone precum abdomen, flancuri, torace anterior, torace posterior si membre superioare cat si inferioare.Aceasta interventie nu se adreseaza pacientilor supraponderali, ea nefiind o interventie cu scop de slabire ci o interventie pentru remodelare.

Stiu ca apeleaza la dvs si persoane cu o greutate corporala mare si care isi doresc acest tip de interventie. Ce ii indrumati?